Hoe opstarttijdscan in Avast inschakelen?

Aangezien we allemaal in een wereld leven waarin elk individu de hulp van technologie en internet nodig heeft om de dag door te komen, moet u niet vergeten te investeren in geschikte antivirussoftwareprogramma's zoals Avast. U kunt verschillende applicaties tegenkomen, maar dat betekent niet dat ze allemaal even goed werken. Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het ondersteunings team van Avast wanneer u tijd heeft.

Het maakt niet uit hoeveel u internet gebruikt, u kunt uzelf op de best mogelijke manier beschermen met behulp van deze applicatie. Virussen, malware en hackers komen tegenwoordig vrij gemakkelijk uw systeem binnen. U denkt misschien dat u een onschadelijke website opent, maar met behulp van deze website kan schadelijke inhoud op uw computer, laptop of smartphone terechtkomen.

Een van de belangrijkste redenen waarom u voor dit software programma zou moeten kiezen, is omdat het u tal van tools, functies en aanvullende producten zal bieden om uw beveiligingsniveau onmiddellijk te verhogen.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert te installeren en erachter te komen hoe u door de vele faciliteiten van een antivirus software programma zoals Avast op uw smartphone of computer kunt navigeren? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen.

Maar betekent dat dat u uw eisen en gemak moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Avast de hele dag beschikbaar is om uw ervaring met een ruime marge te verbeteren. U kunt met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt.

Afgezien daarvan zijn er een paar stappen waarmee u rekening moet houden als u opstarttijdscan in Avast wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het antivirus software programma Avast op uw computer of smartphone openen
  2. Zodra het begint te werken, tikt u op het tabblad Bescherming dat u tegenkomt
  3. Wanneer de nieuwe lijst met alternatieven op uw scherm verschijnt, tikt u op Virusscan
  4. Tik op het tabblad Boot Time Scan dat u op de volgende pagina tegenkomt
  5. Tik op Installatiedefinities en vervolgens op Uitvoeren bij volgende pc opnieuw opstarten
  6. Start uw apparaat opnieuw op volgens uw voorkeuren 
Bellen Avast Belgie ondersteuningsnummer van als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe u uw Avast abonnementsgegevens kunt controleren?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?