De Avast Uninstall Tool gebruiken

Avast is uitstekende antivirussoftware die veel virusscans biedt. Het biedt Smart, Targeted, Full, Custom, Network Inspector en Boot-time scans. De betaalde versie biedt geavanceerde functies zoals VPN-services en Email Shield die voor veel organisaties handig zijn.

Avast beschermt uw pc tegen alle soorten virusaanvallen en verbetert de online beveiliging van uw apparaat. Soms kopen mensen echter nieuwe pc's en verkopen ze hun oude zonder de Avast-software te verwijderen. Het is essentieel om Avast te verwijderen van de pc die u niet meer gebruikt om uw Avast-accountgegevens te beschermen. Als u Avast niet kunt verwijderen via het menu Start, kunt u ondersteuning van Avast krijgen door de software te verwijderen met het Avast Uninstall Tool.

Te volgen stappen voor het verwijderen van Avast via Uninstall Tool

  • Te volgen stappen voor het verwijderen van Avast via Uninstall Tool
  • Bezoek de officiele Avast site om de Uninstall Tool te downloaden. U kunt ook zoeken in Avast Uninstall Tool in uw browser en het downloadproces starten. Na het downloaden vindt u het gedownloade bestand in uw Download-map.
  • Zoek het bestand, klik met de rechtermuisknop op het downloadbestand met de naam "avastclear.exe" en selecteer Als administrator uitvoeren. Als u problemen ondervindt bij het installeren van de Avast Uninstall Tool, kunt u contact opnemen met de Avast klantenservice voor hulp.
  • Als Gebruikersaccountbeheer om toestemming vraagt, klikt u op "Ja".
  • Het dialoogvenster Avast Antivirus Clear verschijnt; klik op "Ja" om Windows opnieuw op te starten in de veilige modus. U kunt uw pc ook handmatig opnieuw opstarten in de veilige modus na het volgen van de instructies, afhankelijk van uw besturingssysteem van het ondersteuningsteam.
  • Het hulpprogramma selecteert automatisch de standaard installatielocatie van de Avast-product programmabestanden.
  • Selecteer het Avast-product dat u hebt in het vervolgkeuzemenu. Klik op "Verwijderen" om het verwijderingsproces te starten. Het verwijderen van alle Avast product bestanden van uw pc zal enige tijd duren.
  • Voltooi het verwijderingsproces door op "Computer opnieuw opstarten" te klikken om uw pc onmiddellijk opnieuw op te starten.

Met deze stappen kunt u Avast probleemloos van uw pc verwijderen. Als u Avast-software opnieuw op uw nieuwe pc wilt installeren, kunt u de instructies van de ondersteuning gebruiken nadat u contact met hen hebt opgenomen via het Avast Ondersteuningsnummer. Bescherm uw pc tegen meerdere bedreigingen en krijg toegang tot de handige functies van Avast Free Antivirus.

We bieden ook technische ondersteuning voor Gmail. U kunt bellen met het Gmail Ondersteuning telefoonnummer Belgie voor assistent.


Comments

Popular posts from this blog

Wilt u leren hoe u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast gebruikt?

Hoe Avast Auto Update te stoppen?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?