Hoe u een blauwe schermfout kunt oplossen na het installeren van Avast Antivirus

Avast is ongelooflijke antivirussoftware die ultieme bescherming biedt tegen alle online bedreigingen. Het scant uw apparaat en online netwerk om ervoor te zorgen dat uw gegevens en persoonlijke informatie zijn beveiligd. Tegenwoordig wordt Windows OS geleverd met ingebouwde antivirussoftware die kan interageren met andere antivirussoftware.

In sommige gevallen conflicteert antivirussoftware van derden met antivirusproducten van Avast, waardoor uw Windows vastloopt, vastloopt, crasht of een blauw schermfout (BSOD) vertoont. Als u een fout met een blauw scherm ervaart na het installeren van Avast antivirus, kunt u hulp vragen aan de Bellen Avast Support team.

Het crashen van Avast-antivirus kan ook optreden als gevolg van services die automatisch of programma's die u handmatig op de achtergrond uitvoert wanneer u Windows start. U kunt stapsgewijze instructies volgen om dit probleem op te lossen.

Stappen om problemen met een blauw scherm op te lossen
  •  Eerst moet u de oorzaak van de blauwe schermfout op uw pc bepalen. Start uw pc opnieuw op en start Windows in de veilige modus. Neem contact op met de technische ondersteuning van Avast voor stapsgewijze instructies als u niet weet hoe u Microsoft Windows opnieuw moet opstarten in de veilige modus.
  •  Nadat u Windows in de veilige modus hebt uitgevoerd, drukt u tegelijkertijd op de Win + R-toetsen op uw toetsenbord. Er verschijnt een dialoogvenster Uitvoeren.
  •  Typ de opdracht "msconfig.exe" in het veld Openen en klik op OK. Het opent het hulpprogramma Systeemconfiguratie.
  •  Selecteer op het tabblad Algemeen de optie "Diagnostische opstart". Met deze optie worden alle opstartprogramma's gewist.
  •  Nadat u Diagnostisch opstarten hebt gekozen, klikt u op het tabblad Service en zoekt en vinkt u de vakjes aan die betrekking hebben op de antivirusservices van Avast. Vink Avast Antivirus en Avast Firewall aan voor Avast Premium Security. Vink alleen Avast Antivirus aan voor Avast Free Antivirus-producten.
  •  Klik nogmaals op het tabblad Algemeen, selecteer de optie Selectief opstarten en klik op OK. Een dialoogvenster zal u vragen om uw pc opnieuw op te starten en dit te vragen.
  •  Nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart, opent u uw Avast software om te controleren of deze nog steeds een crash of een blauw scherm op uw pc veroorzaakt.
Deze stappen helpen uw pc weer normaal te werken. Als deze stappen het probleem van de blauwe schermfout echter niet oplossen, kunt u uw probleem melden aan de klanten ondersteuning van Avast. Probeer contact op te nemen met het Avast ondersteuningsnummer en vraag om onmiddellijke hulp voor uw probleem.

Gegenereerde link






Comments

Popular posts from this blog

Wilt u leren hoe u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast gebruikt?

Hoe Avast Auto Update te stoppen?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?