Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?

Hoe veilig u ook internet gebruikt, er is altijd een kans dat virussen en malware uw systeem binnendringen. Deze factor kan het voor u een uitdaging maken, aangezien deze gevaarlijke componenten uw systeem kunnen laten crashen, uw geld kunnen stelen, uw documenten kunnen misbruiken, enz.

Maar betekent dit dat u moet afzien van het gebruik van de verschillende voordelen die internet biedt? Nee. In tijden als deze moet u uw computer of smartphone uitrusten met een betrouwbaar antivirus programma zoals Avast.

Hoewel er tegenwoordig meerdere andere opties beschikbaar zijn, biedt deze applicatie u de beste voordelen. Daarom moet u uw best doen om er onmiddellijk meer over te weten te komen met de hulp van het ondersteunings team van Avast. Als u leert hoe u deze applicatie op de juiste manier instelt en gebruikt, kunt u zonder verdere zorgen op internet surfen.

Het biedt u allerlei tools, functies, services en producten om u de meest geschikte resultaten te bieden en tegelijkertijd de kans op risico's met een ruime marge te minimaliseren. Daarom moet u zo snel mogelijk in deze toepassing investeren.

Weet u niet veel over antivirus software programma's en hoe u ze dienovereenkomstig kunt gebruiken? Als uw antwoord ja is, moet u zich onmiddellijk geen zorgen meer maken en contact opnemen met de klantenservice om zonder problemen om hulp te vragen.

Deze personen zijn meestal vriendelijk en beschikbaar om ervoor te zorgen dat u alle soorten hulp krijgt.Als gevolg hiervan kunt u zonder verdere overweging het technische ondersteunings team van Avast bellen.U kunt echter een van de vele mensen zijn die geen tijd hebben om met anderen te praten.

In tijden als deze kun je de hulp van deze blog gebruiken om binnen een paar minuten te leren hoe je de functie voor e-mail handtekeningen kunt uitschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het antivirus programma Avast op uw computer of smartphone openen
  2. Zodra de applicatie is geopend, tikt u op de categorie Instellingen onder het tabblad Menu
  3. Er verschijnt een nieuwe pagina op uw scherm, tik op de optie Bescherming die u onder andere zult vinden
  4. De bovenstaande stap brengt u naar een nieuwe pagina, tik op het Core Shields-alternatief
  5. U vindt de optie van het tabblad Mail Shield onder de Shield-instellingen configureren, selecteer deze
  6. Er verschijnt een vakje naast het tabblad Een handtekening toevoegen op de pagina, vink het uit

Als u meer informatie nodig heeft over de bovenstaande stappen, kunt u het Avast-ondersteunings nummer bellen wanneer u maar wilt.

Gerelateerde blog

Comments

Popular posts from this blog

Hoe u uw Avast abonnementsgegevens kunt controleren?

Hoe opstarttijdscan in Avast inschakelen?