Wilt u leren hoe u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast gebruikt?



We weten allemaal dat Avast een van de toonaangevende antivirus programma's is om veilig te blijven tijdens het internetten. Maar soms is het voor sommige mensen net iets te veel.

Het is mogelijk dat u de laatste tijd of de laatste tijd regelmatig pop-ups ziet. Misschien is de software niet bijgewerkt of gebruikt u nog steeds de proefversie. Wat de oorzaak van de storing ook is, er zijn meerdere redenen om geen antivirus programma te gebruiken. Als jij ook hebt besloten om Avast voor altijd van de laptop te verwijderen of als je gewoon een hit-and-trial probeert om een klein probleempje op te lossen, ben je op de perfecte plek.

In de blog van vandaag bespreken we hoe u de gratis antivirus-app van Avast kunt verwijderen met behulp van de verwijderingstool. Als u twijfelt over een bepaalde stap, kunt u altijd contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam van Avast.

  1. Download de Avast Uninstall Tool van de officiƫle website.
  2. Bewaar het op een locatie op uw apparaat of het gemakkelijk te vinden is.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand avastclear.exe
  4. Tik nu op Uitvoeren als beheerder in het menu.
  5. Tik op Ja als om toestemming wordt gevraagd door Gebruikersaccountbeheer.
  6. Klik op Ja wanneer Avast Antivirus Clear u vraagt om Windows opnieuw op te starten in Veilige modus.
  7. Tik nogmaals op de knop Ja om uw pc onmiddellijk opnieuw op te starten in de Veilige modus.
  8. Wanneer Windows opnieuw opstart in Veilige modus, selecteert u de locatie van de Free Antivirus programma bestanden. De standaardlocatie wordt automatisch geselecteerd, dus u hoeft geen verdere aanpassingen te maken, tenzij u de standaardinstallatie hebt gewijzigd.
  9. Kies Avast Free Antivirus in het vervolgkeuzemenu.
  10. Klik op de knop Verwijderen om de procedure te voltooien.
Wacht terwijl de Avast Uninstall Tool alle Free Antivirus-bestanden van uw apparaat verwijdert. Als het klaar is, kunt u uw pc onmiddellijk opnieuw opstarten om het verwijderingsproces te voltooien. Voor verdere hulp kunt u altijd contact opnemen met onze Avast klantenservice.

Het gebruik van de Avast Uninstall Tool is de beste manier om Free Antivirus in een paar stappen volledig van de pc te verwijderen. Maar als het de eerste keer is dat u een storing oplost, kunt u voor ondersteuning contact opnemen met onze Avast klantenservice professionals. Aangezien we de klok rond werken om u van dienst te zijn, kunt u ons bellen of schrijven via e-mail of live chatondersteuning.

Het maakt niet uit hoe u contact met ons opneemt, we komen terug met snelle oplossingen! Onze klantenondersteuning van Avast biedt geweldige services waarmee gebruikers technische problemen kunnen oplossen. U kunt ons servicenummer bellen of ons schrijven via e-mail. Maar je hebt ook een derde optie, namelijk praten met een levend persoon. Ons serviceteam kan allerlei technische storingen in zeer korte tijd oplossen.

Denk er dus niet over na om onze hulp in te roepen! ons klantenservicenummer Bellen  Avast om de fout te melden. In de tussentijd kunt u de blogs op onze website bekijken om de storing zelf op te lossen.

Wij helpen u graag verder!

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe Avast Auto Update te stoppen?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?