Hoe Avast Antivirus gratis te updaten?



Avast Antivirus is krachtige en populaire antivirussoftware die uw computer helpt beschermen tegen verschillende bedreigingen, zoals malware, virussen en spyware. Het is belangrijk om uw Avast Antivirus up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat het de best mogelijke bescherming biedt. In dit artikel laten we u zien hoe u Avast Antivirus Free kunt bijwerken.

Step 1: Open Avast Antivirus

De eerste stap bij het bijwerken van uw Avast Antivirus is het openen van het programma. U kunt dit doen door op het Avast-pictogram in de taakbalk te klikken of door te zoeken naar Avast in het startmenu.

Stap 2: Controleer op updates

Zodra Avast Antivirus is geopend, klikt u op de knop "Menu" in de rechterbovenhoek van het venster. Selecteer "Instellingen" in het vervolgkeuzemenu. Klik in het instellingenmenu op "Update" en klik vervolgens op "Controleren op updates". Hiermee wordt gecontroleerd of er updates beschikbaar zijn voor uw Avast Antivirus.

Stap 3: Updates installeren

Als er updates beschikbaar zijn, worden deze in een lijst weergegeven. Klik op "Installeren" om de updates te installeren. Het installatieproces kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van de update. Nadat de update is geïnstalleerd, wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Het is belangrijk om uw computer opnieuw op te starten om ervoor te zorgen dat de updates van kracht worden.

Stap 4: Controleer opnieuw op updates

Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, is het een goed idee om opnieuw te controleren op updates om er zeker van te zijn dat u de nieuwste versie van Avast Antivirus hebt. Herhaal stap 2 en 3 om te controleren op aanvullende updates en deze te installeren.

Het is belangrijk op te merken dat Avast Antivirus Free een functie heeft genaamd "Auto-Updates", die automatisch controleert op updates en deze installeert. Als u deze functie hebt ingeschakeld, hoeft u niet handmatig op updates te controleren. Het is echter nog steeds een goed idee om regelmatig te controleren of er updates zijn om er zeker van te zijn dat u de nieuwste versie van Avast Antivirus hebt.

Kortom, het updaten van Avast Antivirus is een eenvoudig proces dat binnen enkele minuten kan worden voltooid. Het is belangrijk om uw Avast Antivirus up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat het de best mogelijke bescherming biedt. Door de stappen in dit artikel te volgen, kunt u uw Avast Antivirus Free eenvoudig bijwerken en uw computer beschermen tegen verschillende bedreigingen.

U kunt Avast bellen Belgie ondersteuningsnummer  als een van de bovengenoemde stappen niet voor u werkt.

gerelateerde artikelen

Hoe vind ik een Avast activeringscode?

Popular posts from this blog

Hoe u uw Avast abonnementsgegevens kunt controleren?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?

Hoe opstarttijdscan in Avast inschakelen?