Hoe Avast Auto Update te stoppen?



Het maakt niet uit hoe lang u al gebruik maakt van technologie en internet of hoe goed u hierin bent opgeleid, het is van cruciaal belang dat u onmiddellijk leert over webbeveiliging.

Het is een noodzakelijk aspect omdat het tegenwoordig voor tal van virussen en hackers aanzienlijk handig is om de controle over uw laptop, smartphone of computer over te nemen. Ze doen dit met behulp van het web en de talrijke sites. Daarom moet u een geschikt en eersteklas antivirus software programma zoals Avast installeren.

U kunt deze applicatie zonder problemen efficiƫnt downloaden vanuit elke app store. Daarom moet u er rekening mee houden dat u er zo snel mogelijk meer over te weten komt met de hulp van het ondersteunings team van Avast. Als u erachter komt hoe u de vele nuttige functies van deze applicatie kunt gebruiken, kunt u uw veiligheid en gemak met een ruime marge vergroten.

Al deze elementen zorgen ervoor dat u moeiteloos de meest relevante resultaten kunt verkrijgen, terwijl de kans op een invasie van virussen en malware met een ruime marge wordt verkleind.

Heeft u problemen met het downloaden en instellen van een antivirus software programma zoals Avast, aangezien dit de eerste keer is dat u dit doet? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, aangezien het technische ondersteuningsteam van Avast de hele dag beschikbaar is om u op elk gebied te helpen.

Het beste van dit team is dat ze vrij gemakkelijk te bereiken zijn, omdat ze beschikbaar zijn via allerlei soorten communicatiediensten, zoals bellen, sms'en, e-mails, livechat, enz.

Verder zijn er enkele instructies die u kunt onthouden als u de functie voor automatisch bijwerken wilt stoppen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Avast-applicatie op uw smartphone of laptop openen
  2. Zodra het programma op uw apparaat is geopend, gaat u naar het configuratiescherm dat u op de hoofdpagina vindt
  3. Tik op de categorie Instellingen in het menu dat op uw scherm wordt geopend
  4. Selecteer in de nieuwe lijst die verschijnt onmiddellijk het tabblad Updates
  5. Tik op het tabblad Handmatige update dat u tegenkomt in het gedeelte Engine  en virus definities
  6. Tik op de OK-knop 
Als u meer informatie wilt over de bovenstaande stappen, dan zo snel mogelijk het bellen  ondersteuningsnummer Avast.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe u uw Avast abonnementsgegevens kunt controleren?

Wilt u leren hoe u het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast gebruikt?

Hoe Avast e mailhandtekening uitschakelen?